Chorizo, kapary, rukola – tři základní suroviny a máte skvělé letní jídlo.
Postup
1
Položte chorizo do studené pánve, zvyšte plamen a opékejte klobásky dokřupava.
2
Vyndejte chorizo z pánve a na oleji, který klobásky pustily, opečte volská oka (žloutek by ale měl být tuhý, aby nevytékal). Osolte.
3
Tortilly ohřejte v mikrovlnné troubě, aby změkly, a na každou rozetřete majonézu.
4
Přidejte hrst rukoly, pár kaparů, dvě půlky choriza a nahoru položte volské oko; případně opepřete. Složte tortilly pěkně do kornoutu a podávejte.
Komentáře
http://www.bbcgoodfood.com/recipes/1506641/chorizo-and-fried-egg-wraps alespon byste mohli napsat odkud to kopirujete...
Dobrý den, fotografie včetně textu je výsledkem práce redakce časopisu Apetit. Na recepty nikdo copyright nevlastní, inspirace jde napříč subjekty.