Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Wrap s chorizem & vejce

Chorizo, kapary, rukola – tři základní suroviny a máte skvělé letní jídlo.

Vydání: 2013/7
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Snadné
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 10 minut
Vaření 10 minut
PT10M
Opékání 0:10
Sendvič Mexická

Ingredience

    • 4 klobásky chorizo, podélně rozpůlené
    • 4 vejce
    • sůl
    • 2 lžíce majonézy
    • 4 tortilly
    • 4 hrsti rukoly
    • 1 lžíce kaparů
    • sůl a případně čerstvě mletý pepř

Příprava jídla

1 Položte chorizo do studené pánve, zvyšte plamen a opékejte klobásky dokřupava. Vyndejte chorizo z pánve a na oleji, který klobásky pustily, opečte volská oka (žloutek by ale měl být tuhý, aby nevytékal). Osolte.

2 Tortilly ohřejte v mikrovlnné troubě, aby změkly, a na každou rozetřete majonézu. Přidejte hrst rukoly, pár kaparů, dvě půlky choriza a nahoru položte volské oko; případně opepřete. Složte tortilly pěkně do kornoutu a podávejte.

 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Linguine s chorizem, rukolou & kapary

Pizza s chorizem a rukolou

Komentáře

Obrazek uzivatele
http://www.bbcgoodfood.com/recipes/1506641/chorizo-and-fried-egg-wraps alespon byste mohli napsat odkud to kopirujete...
Obrazek uzivatele
Dobrý den, fotografie včetně textu je výsledkem práce redakce časopisu Apetit. Na recepty nikdo copyright nevlastní, inspirace jde napříč subjekty.

Přidat komentář