Konzistencí připomíná toto červené zelí kaši a má výraznou, a přitom vyváženou sladkokyselou chuť. Je výborné i samotné nebo jen s bramborem, ale úplně nejradši ho máme jako přílohu ke kachně či k huse.
Videorecept
Suroviny
6-8
Suroviny
6-8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 91.83 kcal
- Bílkoviny 7.33 g
- Sacharidy 8.67 g
- Tuky 2.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2006/12
Prosinec 2006