Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,4 (140x)
8. 11. 2016
Zahuštěné červené zelí
Apetitonline
Zahuštěné červené zelí
Apetitonline


Velmi snadné
< 45 min
4,4 (140x)

Konzistencí připomíná toto červené zelí kaši a má výraznou, a přitom vyváženou sladkokyselou chuť. Je výborné i samotné nebo jen s bramborem, ale úplně nejradši ho máme jako přílohu ke kachně či k huse.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6-8

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6-8

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 91.83 kcal
  • Bílkoviny 7.33 g
  • Sacharidy 8.67 g
  • Tuky 2.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(140 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/12

Prosinec 2006