Pokud milujete krémové polévky a houby, potom je žampionový krém jasnou volbou číslo jedna. Několik rozčtvrcených žampionů můžete opéct zvlášť na pánvi s kouskem másla a polévku jimi ozdobit. Luxusní žampionová polévka je skvělá jako součást obědového menu nebo ji podávejte jako rychlou a sytou večeři.
Videorecept
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 220.5 kcal
- Bílkoviny 9.5 g
- Sacharidy 17.5 g
- Tuky 13 g
Postup přípravy
Autor: Karolina Konečná & Kateřina Švejdová, z vydání Apetit 2009/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2009/3
Březen 2009