Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 50 min
4,1 (401x)
18. 7. 2014
Žampionový krém
Apetit
Žampionový krém
Apetit


Snadné
< 50 min
4,1 (401x)

Pokud milujete krémové polévky a houby, potom je žampionový krém jasnou volbou číslo jedna. Několik rozčtvrcených žampionů můžete opéct zvlášť na pánvi s kouskem másla a polévku jimi ozdobit. Luxusní žampionová polévka je skvělá jako součást obědového menu nebo ji podávejte jako rychlou a sytou večeři.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 220.5 kcal
  • Bílkoviny 9.5 g
  • Sacharidy 17.5 g
  • Tuky 13 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Karolina Konečná & Kateřina Švejdová, z vydání Apetit 2009/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(401 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/3

Březen 2009