
Volská oka s rozmarýnovými bramborami
Nejlepší snídaně-oběd
Vydání: 2006/4
Autor: redakce Apetitu
Počet porcí: 2
Doba přípravy:
P
Ingredience
- 450 g nových brambor
- 1 lžíci másla
- nasekané lístky z pár větviček rozmarýnu
- hrst malých žampionů nakrájených na čtvrtky
- 1 rozdrcený stroužek česneku
- sůl. pepř
- 1 lžíci oleje
- 2 vejce
Příprava jídla
450 g nových brambor nakrájejte na kostičky a ve velké pánvi je osmahněte na 1 lžíci másla, aby byly měkké a zlatavé. Vsypte k nim nasekané lístky z pár větviček rozmarýnu, hrst malých žampionů nakrájených na čtvrtky, 1 rozdrcený stroužek česneku a několik minut smažte, dokud houby nezměknou. Osolte, opepřete, pak směs shrňte k jedné straně pánve a přidejte 1 lžíci oleje. Do pánve vyklepněte 2 vejce a usmažte je. Rozdělte na talíře.
Přidat komentář
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.
Komentáře
Alena (neověřeno)
4. Září 2007 20:00