Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Volská oka s rozmarýnovými bramborami

Nejlepší snídaně-oběd
Vydání: 2006/4
Autor:
Hodnocení:
2 (hlasy)
Počet porcí: 2
Doba přípravy:
P

Ingredience

    • 450 g nových brambor
    • 1 lžíci másla
    • nasekané lístky z pár větviček rozmarýnu
    • hrst malých žampionů nakrájených na čtvrtky
    • 1 rozdrcený stroužek česneku
    • sůl. pepř
    • 1 lžíci oleje
    • 2 vejce

Příprava jídla

450 g nových brambor nakrájejte na kostičky a ve velké pánvi je osmahněte na 1 lžíci másla, aby byly měkké a zlatavé. Vsypte k nim nasekané lístky z pár větviček rozmarýnu, hrst malých žampionů nakrájených na čtvrtky, 1 rozdrcený stroužek česneku a několik minut smažte, dokud houby nezměknou. Osolte, opepřete, pak směs shrňte k jedné straně pánve a přidejte 1 lžíci oleje. Do pánve vyklepněte 2 vejce a usmažte je. Rozdělte na talíře.
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.4/06, str.18

Přidat komentář