Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Fenyklový salát s řeřichou a piniovými oříšky

Netradiční salát plný chutí
Vydání: 2006/5
Autor:
Hodnocení:
7 (hlasů)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
Marinování: 10 minut
P
Salát Italská

Ingredience

    • šťáva z 1 malého pomeranče
    • 3 lžíce olivového oleje
    • 1 velká bulva fenyklu, rozpůlená a nakrájená na tenká kolečka
    • hrst řeřichy
    • 50 g opražených piniových semínek
    • sůl a pepř na dochucení

Příprava jídla

Ve velké míse promíchejte vidličkou pomerančovou šťávu s olejem. Podle chuti osolte a opepřete, přidejte fenykl a důkladně zamíchejte. Jestli máte čas, nechte deset minut stát.

2 Těsně před podáváním posypte řeřichou i piniovými oříšky a znovu důkladně promíchejte.
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.5/06, str.62

Přidat komentář