Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Pikantní žebírka

Zjemnělá jídla a zjitřené emoce nejdou moc dohromady. Chce to něco, do čeho se lze bez přemýšlení zahryznout!

Vydání: 2006/6
Autor:
Hodnocení:
2 (hlasy)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 20 minut
PT45M
Pečení 0:45

Ingredience

    • 1,5 kg vepřových žebírek
    • Na marinádu
    • 2 lžíce sójové omáčky
    • 2 lžičky octa
    • sůl, pepř a špetka krupicového
    • cukru na dochucení

    Na doplnění

    • osmažená cibulka
    • trocha krupicového cukru

Příprava jídla

1.  Žebírka rozdělte na jednotlivé díly s kostí (aby se dobře držela, případně se s nimi dalo házet). Potřete je marinádou. Troubu předehřejte na 180, horkovzdušnou na 160 stupňů.
 
2.  Plech vyložte papírem na pečení a pečte maso půl až tři čtvrtě hodiny. Ke konci je posypte cukrem, který se rozpustí a vytvoří glazuru; do té vtlačte cibulku. Podávejte s pečivem a hromadou ubrousků.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Pikantní křidélka s omáčkou z modrého sýra

Bifteky jednohubky

Černý samet

Smažené tvarůžky

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.6/06, str.63

Přidat komentář