Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s vepřovými žebry

Vepřová žebra patří mezi oblíbené kousky vepřového masa. Jejich charakteristická struktura s vrstvou masa a kostí je ideální pro dlouhé vaření, smažení či grilování. V americkém jižanském stylu BBQ se žebra marinují v pikantní omáčce a pomalu grilují nad dřevěným uhlím. V české a slovenské kuchyni se často podávají s bramborovou kaší a zelím. Populární jsou i žebra na medu nebo na pivu. 

...

 

  • Správná příprava vepřových žebírek vyžaduje čas a trpělivost. Ideální je jejich dlouhé marinování, díky čemuž maso nasaje bohaté chutě a koření. Následně je doporučeno maso pomalu péct v troubě či grilovat, což zajistí, že maso bude šťavnaté a zároveň křupavé.
  • Z nutričního hlediska obsahují vepřová žebra vysoký podíl bílkovin a jsou také zdrojem některých důležitých vitamínů a minerálů, například B-vitaminů a železa. 

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč