Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Klasická bruschetta

Čím lepší pečivo použijete, tím líp bude bruschetta (čte se brusketa) chutnat… Nám se skvěle osvědčil třeba kořenový nebo farmářský chléb. Skvěle se hodí k oběma salátům!

Vydání: 2006/7
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
PT5M
Chléb a pečivo

Ingredience

    • 4 krajíce chleba
    • česnek
    • sůl
    • pepř
    • olivový olej

Příprava jídla

4 krajíce chleba opečte nasucho na grilu, pak je potřete česnekem, osolte, opepřete a zakápněte olivovým olejem.

Tip na přepravu:
Opečený chléb potřete česnekem a pevně zabalte do alobalu. Olivový olej s sebou vezměte ve sklenici se šroubovacím uzávěrem a bruschetty dokončete až na místě. Koření a sůl se dobře převážejí v malých kořenkách, v obalech od kinofilmů – anebo je nasypte do kousků alobalu, pevně zaviňte a konce stočte jako u bonbonů.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Salát z fazolek, oliv & ančoviček

Zapečená ricotta

Mandlový koláč s malinami

Salát z pečených rajčat

Salát z fíků a pršutu

REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.7/06, str.63

Přidat komentář