Čím lepší pečivo použijete, tím líp bude bruschetta (čte se brusketa) chutnat… Nám se skvěle osvědčil třeba kořenový nebo farmářský chléb. Skvěle se hodí k oběma salátům!
Suroviny
chleba
4
česnek
sůl
pepř
olivový olej
4 krajíce chleba opečte nasucho na grilu, pak je potřete česnekem, osolte, opepřete a zakápněte olivovým olejem.
Tip na přepravu:
Opečený chléb potřete česnekem a pevně zabalte do alobalu. Olivový olej s sebou vezměte ve sklenici se šroubovacím uzávěrem a bruschetty dokončete až na místě. Koření a sůl se dobře převážejí v malých kořenkách, v obalech od kinofilmů – anebo je nasypte do kousků alobalu, pevně zaviňte a konce stočte jako u bonbonů.
Tip na přepravu:
Opečený chléb potřete česnekem a pevně zabalte do alobalu. Olivový olej s sebou vezměte ve sklenici se šroubovacím uzávěrem a bruschetty dokončete až na místě. Koření a sůl se dobře převážejí v malých kořenkách, v obalech od kinofilmů – anebo je nasypte do kousků alobalu, pevně zaviňte a konce stočte jako u bonbonů.
Komentáře
Anonym
10.09.2007 21:05
Apetit 7/06