Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Masová pánvička s cizrnou

Za dvacet minut jíte! Vtipné kombinace. Spousta zeleniny.
Vydání: 2007/3
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 2-3
Doba přípravy: Do 30 minut
15 minut opékání
P
Asijská

Ingredience

    • ½ lžíce slunečnicového oleje
    • 350 g jehněčího nebo vepřové panenky, nakrájené na plátky
    • 1 červená paprika, zbavená semínek a jemně nakrájená
    • 1 lžička kari
    • 1 zelená chilli paprička, zbavená semínek a nakrájená na kolečka
    • malý kousek čerstvého zázvoru, oloupaný a nastrouhaný
    • 250 g vařené dlouhozrnné rýže
    • 400g konzerva cizrny, scezená
    • svazek koriandru, nasekaný

Příprava jídla

1.  Olej zahřejte v kastrolu a prudčeji na něm osmahněte plátky masa, aby začaly hnědnout. Vsypte kari a papriku, opékejte, až zkřehne, tak čtyři minuty.

2.  Vmíchejte papričku a zázvor, přisypte rýži a cizrnu. Zalijte třemi lžícemi vody, promíchejte a prohřejte. Přimíchejte koriandr. Podávat můžete i s bílým jogurtem s nasekanou okurkou a mátou.
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.3/07, str.14

Přidat komentář