Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Sýrový chléb po francouzsku

Stylová příloha k těstovinám, grilovaným jídlům i k salátům
Autor:
Hodnocení:
5 (hlasů)
Počet porcí: 3
Doba přípravy: Do 30 minut
Pečení: 15 minut
P
Chléb a pečivo Francouzská

Ingredience

    • 100 g másla
    • 1 stroužek česneku, rozdrcený
    • 2 lžíce nasekané petrželky nebo jarní cibulky
    • 3 malé bagety
    • 100 g strouhaného tvrdého sýra
    • 1 lžička sušeného tymiánu
    • sůl a pepř

Příprava jídla

1. Připravte bagety Troubu předehřejte na 200/180 stupňů. Do změklého másla vmíchejte česnek a petrželku nebo cibulku. Bagety nakrájejte na plátky, ale nedokrojte, aby vespodu zůstaly v celku. Do řezů vetřete ochucené máslo a přidejte trochu sýra – nejlépe ementálského typu, ale může být i uzený. Jednotlivé bagety pečlivě zabalte do alobalu.


2. Rozpečte je Pečte čtvrt hodiny, aby se sýr roztekl. Rozbalte a podávejte.

Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
chutnala som takúto bagetku na grilovačke, bola síce bez syra, ale fantastická.

Přidat komentář