Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Pečená treska s paprikami a parmazánem

Autor:
Hodnocení:
3 (hlasy)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
Pečení: 10 minut
P
Středomořská

Ingredience

    • 4 filety z mořské tresky
    • 200 g krémových žampionů nebo lesních hub, nakrájených
    • 8 lžic krájených nakládaných paprik nebo 2 různobarevné pečené papriky
    • 2 lžíce strouhaného parmazánu
    • sůl a pepř

Příprava jídla

1. Obložte rybu
Troubu předehřejte na 200 °C. Kousky ryby dejte do zapékací nádoby a pořádně osolte a opepřete. Posypte houbami a paprikami.

2. A teď ji opečte!
Opékejte v troubě asi deset minut (pokud jste použili zmrazené filety, prodlužte dobu pečení přibližně o pět minut). Nakonec posypte sýrem.

Podávejte:
s novými bramborami a dušenou zeleninou, například s brokolicí nebo špenátem
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Přidat komentář