Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Treska se zeleninou a piniovými jadérky

Treska se zeleninou a piniovými jadérky

5/5 Počet hodnocení: 3
Do 10 minut Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 794 kcal
Bílkoviny 101 g
Sacharidy 46 g
Tuky 15 g
Vláknina 9 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Díky mikrovlnce můžete podávat už za deset minut!

Suroviny

na vymazání
treska 4 filety
po 150 g
paprika sterilovaná řezaná 330 g
piniové oříšky 2 PL
sůl

Postup

1

Zapékací misku vymažte máslem a vložte do ní rybí filé. Každý kousek ryby osolte a pokryjte proužky paprik, rozčtvrcenými rajčaty a najemno pokrájenou cibulí. Zakryjte potravinovou fólií a pečte v mikrovlnce čtyři minuty na nejvyšší stupeň.

2

Opražte piniová jadérka nasucho v pánvi a posypte jimi rybu. Podávejte s bramborovou kaší.

 

Apetit magazín