Díky mikrovlnce můžete podávat už za deset minut!
Suroviny
máslo
na vymazání
treska
4
bez kůže, zhruba po 150 g
330
g
nakládaná paprika Effko
rajče
4
ks
na čtvrtky
cibule
1
ks
nadrobno
2
PL
piniová jadérka
sůl
1. Zapékací misku vymažte máslem a vložte do ní rybí filé. Každý kousek ryby osolte a pokryjte proužky paprik, rajčaty a cibulí. Zakryjte potravinovou fólií a pečte v mikrovlnce čtyři minuty na nejvyšší stupeň.
2. Opražte piniová jadérka nasucho v pánvi a posypte jimi rybu.
Podávejte s bramborovou kaší.
Do zeleninové směsi můžete směle přidat pokrájené žampiony.
2. Opražte piniová jadérka nasucho v pánvi a posypte jimi rybu.
Podávejte s bramborovou kaší.
Do zeleninové směsi můžete směle přidat pokrájené žampiony.