Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Treska se zeleninou a piniovými jadérky

Treska se zeleninou a piniovými jadérky

5/5 Počet hodnocení: 3
Do 10 minut Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 794 kcal
Bílkoviny 101 g
Sacharidy 46 g
Tuky 15 g
Vláknina 9 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Díky mikrovlnce můžete podávat už za deset minut!

Související recepty

Suroviny

na vymazání
treska 4 filety
po 150 g
paprika sterilovaná řezaná 330 g
piniové oříšky 2 PL
sůl

Postup

1

Zapékací misku vymažte máslem a vložte do ní rybí filé. Každý kousek ryby osolte a pokryjte proužky paprik, rozčtvrcenými rajčaty a najemno pokrájenou cibulí. Zakryjte potravinovou fólií a pečte v mikrovlnce čtyři minuty na nejvyšší stupeň.

2

Opražte piniová jadérka nasucho v pánvi a posypte jimi rybu. Podávejte s bramborovou kaší.

 

Apetit magazín

Anglikánci: Elegantní cukroví s křupavými mandlemi
  • Zajímavosti

Anglikánci: Elegantní cukroví s křupavými mandlemi

Anglikánci, tedy pusinky na oplatce, patří mezi tradiční vánoční cukroví, jehož kořeny sahají až do období 1. Československé republiky. Tento druh cukroví byl oblíbený nejen díky své jednoduchosti, ale také díky elegantnímu vzhledu a...