Treska se zeleninou a piniovými jadérky

Treska se zeleninou a piniovými jadérky

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 387 kcal
Bílkoviny 61 g
Cukr 25 g
Tuky 0 g
Vláknina 8 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
NEPŘEHLÉDNĚTE Více než 100 slev na skvělé gurmánské nákupy se slevami až 40 % v nové aplikaci DNY APETIT.
Google
apple
Piknik
Díky mikrovlnce můžete podávat už za deset minut!

Suroviny

máslo
na vymazání
treska 4
bez kůže, zhruba po 150 g
330 g
nakládaná paprika Effko
rajčata 4 ks
na čtvrtky
cibule 1 ks
nadrobno
2 PL
piniová jadérka
sůl
1. Zapékací misku vymažte máslem a vložte do ní rybí filé. Každý kousek ryby osolte a pokryjte proužky paprik, rajčaty a cibulí. Zakryjte potravinovou fólií a pečte v mikrovlnce čtyři minuty na nejvyšší stupeň.

2.
 Opražte piniová jadérka nasucho v pánvi a posypte jimi rybu.

Podávejte s bramborovou kaší.

Do zeleninové směsi můžete směle přidat pokrájené žampiony.

Apetit magazín

  • Novinky a zajímavosti

Jak na marinování kuřecího masa?

Staňte se mistrem letní grilovací párty s porcí šťavnatého kuřete. Vedle dobrého masa je to právě marináda, která skvěle doprovodí každé sousto. Podívejte se, jaké přísady kuřecímu masu sluší nejvíc, a jak zabránit jeho vysušení. ...
  • Tipy a triky

5 triků pro dokonalý burger

Upéct mleté maso není ničím složitým. Pro dokonalý požitek z domácího burgeru je však třeba držet se několik pravidel. Připravili jsme pro vás 5 tipů zaručujících prvotřídní kulinářský...

Obchod Apetit