Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Treska se zeleninou a piniovými jadérky

Díky mikrovlnce můžete podávat už za deset minut!
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Středomořská

Ingredience

    • oříšek másla na vymazání zapékací misky
    • 4 tresčí filé bez kůže, zhruba po 150 g
    • 330g sklenice nakládaných paprik (Effko)
    • 4 rajčata, pokrájená na čtvrtky
    • 1 cibule, pokrájená nadrobno
    • 2 lžíce piniových jadérek
    • sůl

Příprava jídla

1. Zapékací misku vymažte máslem a vložte do ní rybí filé. Každý kousek ryby osolte a pokryjte proužky paprik, rajčaty a cibulí. Zakryjte potravinovou fólií a pečte v mikrovlnce čtyři minuty na nejvyšší stupeň.

2.
 Opražte piniová jadérka nasucho v pánvi a posypte jimi rybu.

Podávejte s bramborovou kaší.

Do zeleninové směsi můžete směle přidat pokrájené žampiony.
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Přidat komentář