Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Bylinkové fazole s klobásami

Přidáním trochy cukru do omáčky vynikne přirozená sladkost rajčat. Pokud nejsou zcela zralá, cukr také vylepší jejich chuť.
Vydání: 2007/10
Autor:
Hodnocení:
9 (hlasů)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
Vaření: 15 minut
P
Omáčka Britská

Ingredience

    • 8 grilovacích klobásek (ideální je typ chipolata)
    • 2 různé 400g konzervy fazolí, scezené
    • 2× 400g konzerva sekaných rajčat
    • 1 lžička sušené bazalky
    • 2 lžičky oregana
    • 1 lžíce krupicového cukru
    • sůl a pepř na dochucení

Příprava jídla

Nepřilnavou pánev rozpalte a zprudka na ní ze všech stran osmahněte klobásky, tři až pět minut. Fazole přidejte do pánve spolu s rajčaty, bylinkami i cukrem. Dochuťte, uveďte do varu a na mírném plameni povařte osm až deset minut, aby se vše prohřálo a šťáva zhoustla.

Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Přidat komentář