Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Ďábelská křidýlka s ostrou omáčkou

Máčená křidýlka.

Vydání: 2004/4
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny
P
Studená omáčka a dip Americká

Ingredience

    • 16 kousků kuřecích křidýlek
    • 80 g ostrého kečupu nebo chilli omáčky
    • 80 g rozehřátého másla
    • olej na smažení
    • sůl

    Na omáčky:

    • 4 lžíce majonézy
    • 4 lžíce zakysané smetany nebo 1 měkký tvaroh
    • 250 g pikantního plísňového sýra či ostrý kečup nebo chilli omáčku podle chuti

Příprava jídla

1 Křidýlka rozdělte v kloubku řezem a odstraňte jim špičky. Ty se totiž snadno připalují a není na nich co okusovat. Jednotlivé kousky osmahněte ve vyšší vrstvě oleje, nechte je okapat na papírových utěrkách a přendejte do misky, ve které jste smíchali kečup nebo chilli omáčku s rozehřátým máslem. Křidýlka poté vložte do horké trouby a nechte je ještě krátce zapéct pod grilem tak, aby chytla barvu. Z výše doporučených surovin vyrobte ‚namáčecí‘ omáčky (sýrovou, kečupovou a chilli) a podávejte je spolu s upečenými křidýlky.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Půlnoční kuřecí křídla

REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Je dobre pridat dip udelany z nivy- blue cheese

Přidat komentář