Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Steak s béarnskou omáčkou

Vychutnejte si steak s hebkou omáčkou ze žloutků, másla, vinného octa a másla ochucenou estragonem!

Vydání: 2008/4
Autor:
Hodnocení:
5 (hlasů)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 20 minut
PT4M
Opékání 0:04
Maso Francouzská

Ingredience

    • 4x 220g steaky ze svíčkové
    • olivový olej na potření
    • 2 lžičky mořské soli
    • 1 lžíce drceného černého pepře
    • zelené salátové listy, k podávání

    Na béarnskou omáčku:

    • 3 žloutky
    • 20 ml bílého vinného octa
    • 2 lžíce estragonových listů
    • mořská sůl a drcený černý pepř
    • 250 g rozpuštěného horkého másla

Příprava jídla

1 Žloutky, ocet, estragon, sůl a pepř rozmixujte na pastu. Za stálého chodu motoru přilévejte máslo a zpracovávejte dohusta. Udržujte v teple (nejlépe na nádobě s horkou vodou).

2 Steaky připravte podle základního receptu. Podávejte s béarnskou omáčkou a salátem.

 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Steak s pepřovou omáčkou

Skvělý steak

Steak s omáčkou z červeného vína

Steak s bylinkovým máslem

8 tipů, jak hravě připravit valentýnské menu

Výběr pro milovníky poctivé porce masa

Přidat komentář