Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Roštěnka s balzamikovým octem

Příprava steaku zabere pár minut – ale ta chuť!

Vydání: 2008/8
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Maso

Ingredience

    • 2–3 lžíce olivového oleje
    • 1 lžíce balzamikového octa,
    • mletý pepř a sůl
    • 2 hovězí steaky
    • sladké brambory, rukola, pita chléb a hořčicek podávání

Příprava jídla

Promíchejte 2–3 lžíce olivového oleje se lžící balzamikového octa, mletým pepřem a do marinády na čtvrt hodiny vložte dva osolené hovězí steaky. Maso ogrilujte a podávejte se sladkými bramborami, rukolou, pita chlebem a hořčicí.  

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Česnekové kuře

Caprese

Kotlety se šalvějovým máslem

Thajské krevetové kari

Špagety aglio e olio

Hovězí steak s karamelizovanou cibulkou

Rajčatová polévka

Sendvič se slaninou a nivou

Těstoviny s pestem, tuňákem a hráškem

Pikantní čočkový dip

Florentská vejce

Domácí lahodný burger

Cuketová polévka

Bramborový salát s matjesem

Pečený pstruh s bylinkami

Bůčkové kostky po čínsku

Opékaný filet z lososa

Kotlety s pestem

Opékané mleté maso s chilli

Luxusní tuňáková pomazánka

REKLAMA

Přidat komentář