Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Opékané filé s petrželí a citronem

Ryba na másle nepotřebuje složitý doprovod, dejte si ji s čerstvým pečivem nebo novými bramborami.

Vydání: 2008/8
Autor:
Hodnocení:
3 (hlasy)
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Česká

Ingredience

    • 2 filety z bělomasé mořské ryby
    • sůl
    • máslo
    • 1 sušená chilli paprička
    • 2 lžičky strouhané citronové kůry
    • hrst sekané hladkolisté petrželky
    • citronová šťáva

Příprava jídla

Dva filety bělomasé mořské ryby osolte. V pánvi rozpusťte máslo, přidejte rozdrobenou sušenou chilli papričku a rybu opečte. Pak ji posypte dvěma lžičkami strouhané citronové kůry smíchané s hrstí sekané hladkolisté petrželky. Pokapejte citronovou šťávou a podávejte.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Tuňákový salát s cizrnou

Grilované steaky s kukuřicí

Kuřecí sendvič po vietnamsku

Těstoviny s krabími tyčinkami

Kokosová polévka s kari

Omeleta s parmazánem

Telecí s kaparovým máslem

Zapečené žampiony s kozím sýrem

Závin se špenátem a nivou

Mušle s kuřetem a rukolou

Tortilla s tuňákem

Zeleninový salát s kuskusem

Sendvič se šunkou a vejcem

Saltimbocca

Hovězí nudličky po čínsku

Salát s kuřetem a paprikou

Steak s křenem na toustu

Kuře v pita chlebu

Thajské rybí placičky

Těstoviny s čerstvou strouhankou

REKLAMA

Přidat komentář