Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
5,0 (11x)
15. 11. 2018
Filet z lososa
Apetit
Filet z lososa se šampaňskou pěnou & romanesco
Apetit


Snadné
< 60 min
5,0 (11x)

Pošírovaný losos je lehká večeře, která vás nepřiková do gauče. Skvělou jemnou omáčku můžete podávat i k mořskému ďasovi, mořskému jazyku, treskám či k candátovi.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 591.75 kcal
  • Bílkoviny 49.5 g
  • Sacharidy 16.5 g
  • Tuky 33.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Dagmar Derré, z vydání Apetit 2012/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/12

Štědrá večeřeDevět druhů cukrovíChaloupka jako z pohádkyOriginální jedlé věnceŠtěpánská kachna