Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Opékané filé s petrželí a citronem
Opékané filé s petrželí a citronem
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Opékané filé s petrželí a citronem

4.1/5 Počet hodnocení: 7
Do 30 minut Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 101 kcal
Bílkoviny 2 g
Sacharidy 15 g
Tuky 4 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Ryba na másle nepotřebuje složitý doprovod, dejte si ji s čerstvým pečivem nebo novými bramborami.

Suroviny

bělomasá ryba 2 ks
mořské
sůl
sušená
strouhaná
petrželka hrst

Postup

1

Dva filety bělomasé mořské ryby osolte. V pánvi rozpusťte máslo, přidejte rozdrobenou sušenou chilli papričku a rybu opečte. Pak ji posypte dvěma lžičkami strouhané citronové kůry smíchané s hrstí sekané hladkolisté petrželky.

2

Pokapejte citronovou šťávou a podávejte.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/8

Apetit magazín