Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Opékané filé s petrželí a citronem
Opékané filé s petrželí a citronem
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Opékané filé s petrželí a citronem

4.1/5 Počet hodnocení: 7
Do 30 minut Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 101 kcal
Bílkoviny 2 g
Sacharidy 15 g
Tuky 4 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Ryba na másle nepotřebuje složitý doprovod, dejte si ji s čerstvým pečivem nebo novými bramborami.

Související recepty

Suroviny

bělomasá ryba 2 ks
mořské
sůl
sušená
strouhaná
petrželka hrst

Postup

1

Dva filety bělomasé mořské ryby osolte. V pánvi rozpusťte máslo, přidejte rozdrobenou sušenou chilli papričku a rybu opečte. Pak ji posypte dvěma lžičkami strouhané citronové kůry smíchané s hrstí sekané hladkolisté petrželky.

2

Pokapejte citronovou šťávou a podávejte.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/8

Apetit magazín

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní
  • Zajímavosti

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní

Zbyla vám doma dýně, která čeká na svou poslední šanci zazářit? Proměňte ji ve voňavé dýňové donuty! Z jedné dýně tak zvládnete připravit nejen dýňovou polévku na zahřátí, ale i sladkou tečku, která elegantně uzavře dýňovou sezonu. ...
Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům
  • Tipy a triky

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům

Škvarky, které křupnou při každém soustu, a sádlo, které dodá poctivou chuť každému receptu, zvládnete připravit i vy doma. Stačí jen dodržet náš jednoduchý postup krok za krokem a výsledek vás určitě nadchne – ať už je namažete na chleba,...