Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Mátová omáčka

K jehněčí kýtě či kotletkám nebo hrášku vařenému v páře.

Vydání: 2008/9
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 2-3
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Studená omáčka a dip Britská

Ingredience

    Na 250 ml

    • 125 ml jablečného octa
    • 40-55 g krupicového cukru
    • 125 ml studené vody
    • 30 g lístků máty

Příprava jídla

125 ml jablečného octa (nejlépe typu apple cider), 40–55 g krupicového cukru a 125 ml studené vody dejte do rendlíku na střední plamen. 5 minut míchejte, až se cukr rozpustí. Přiveďte k varu. Zeslabte plamen a nechte 10 minut bublat, aby omáčka mírně zhoustla. Stáhněte z ohně a vmíchejte 30 g lístků máty. Nechte dojít pokojové teploty.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Citronovo-kaparová omáčka

Žampionová omáčka

Petrželová omáčka

Cibulová omáčka

Jablečná omáčka

Chlebová omáčka

Pepřová omáčka

Omáčka z červeného vína

Omáčka satay

Přidat komentář