0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
5 / 5. Počet hodnocení: 2
Do 30 minut Velmi snadné 2-3

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 219 kcal
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 49 g
Tuky 0 g
Vláknina 2 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

K jehněčí kýtě či kotletkám nebo hrášku vařenému v páře.

Suroviny

jablečný ocet 125 ml
krupicový cukr 40 g
voda 125 ml
studená
máta 30 g
lístky

125 ml jablečného octa (nejlépe typu apple cider), 40–55 g krupicového cukru a 125 ml studené vody dejte do rendlíku na střední plamen. 5 minut míchejte, až se cukr rozpustí. Přiveďte k varu. Zeslabte plamen a nechte 10 minut bublat, aby omáčka mírně zhoustla. Stáhněte z ohně a vmíchejte 30 g lístků máty. Nechte dojít pokojové teploty.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/9

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...

Obchod Apetit