
Pomeranče & ředkvičky se skořicí
Pomeranče se nehodí jen do ovocných salátů, ale i do těch zeleninových, tento je navíc geniálně jednoduchý.
Vydání: 2008/9
Autor: redakce Apetitu
Počet porcí: 6
Ingredience
- 3 střední pomeranče
- malý svazek drobných ředkviček, nakrájených na velmi tenké plátky
- 3 lžíce citronové šťávy
- pár kapek citrusové vody (nemusí být, k dostání v orientálních obchodech)
- 1 lžíce moučkového cukru
- ¼ lžičky mleté skořice
Příprava jídla
Pomeranče oloupejte, nakrájejte na plátky a rozložte na dezertní talířky. Proložte je ředkvičkami a přelijte citronovou šťávou a pokapejte citrusovou vodou. Těsně před podáváním poprašte moučkovým cukrem a skořicí.
Přidat komentář