Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Tvarohová pomazánka s kedlubnami a ředkvičkami
ZDROJ: Apetit
sdílet:
3.5/5 Počet hodnocení: 42
Do 30 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 554 kcal
Bílkoviny 46 g
Sacharidy 18 g
Tuky 32 g
Vláknina 6 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Rychlá, snadná, jarní, lehká večeře nebo svačina. Tvarohová pomazánka s kedlubnami a ředkvičkami se nejlépe hodí k tmavému pečivu.

Suroviny

tvaroh 250 g
kedlubna 2 ks
mladá, nastrouhaná
ředkvičky 1 svazek
malý svazek, lze nahradit 100 g bílé ředkve
vejce 2 ks
natvrdo
sůl
pepř
čerstvě mletý
petrželka
nasekaná

Postup

1

Smíchejte: 250 g tvarohu, 2 mladé kedlubny, nastrouhané, 1 malý svazek ředkviček a/nebo 100 g bílé ředkve, nastrouhané, 2 vejce natvrdo, nastrouhaná (není nutné), sůl, pepř a nasekanou zelenou petrželku podle chuti.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/4

Komentáře

08.04.2010 16:55
Pridala som 2 lyžice majonézy a bola fakt skvelá!

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...