Tvarohová pomazánka s kedlubnami a ředkvičkami

Tvarohová pomazánka s kedlubnami a ředkvičkami

Hodnocení receptu
Průměr: 3.5 ()
Do 20 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 552 kcal
Bílkoviny 46 g
Sacharidy 18 g
Tuky 32 g
Vláknina 6 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Rychlá, snadná, jarní, lehká večeře nebo svačina. Nejlépe ke tmavému pečivu.

Suroviny

tvaroh 250 g
kedlubna 2 ks
mladá, nastrouhaná
ředkvičky svazek
malý svazek, lze nahradit 100 g bílé ředkve
vejce 2 ks
natvrdo
sůl
pepř
petrželka
nasekaná

1 Smíchejte: 250 g tvarohu, 2 mladé kedlubny, nastrouhané, 1 malý svazek ředkviček a/nebo 100 g bílé ředkve, nastrouhané, 2 vejce natvrdo, nastrouhaná (není nutné), sůl, pepř a nasekanou zelenou petrželku podle chuti.

Komentáře

Andrea Turoková

Pridala som 2 lyžice majonézy a bola fakt skvelá!

Apetit magazín

Větrník a Paris Brest: Která klasika svou slávu odpálila první?
  • Novinky a zajímavosti

Větrník a Paris Brest: Která klasika svou slávu odpálila první?

Zatímco větrník si nedovedeme představit bez karamelového krému a polevy, dezertu Paris Brest nesmí chybět oříškový mousseline. Přestože se komponenty liší chuťově i přípravou, mají tyto dezerty společného jmenovatele. Je jím korpus ve...
Ryze česká klasika: Jak na ten nejšťavnatější holandský řízek
  • Jak na to

Ryze česká klasika: Jak na ten nejšťavnatější holandský řízek

‚Holanďák‘ není z Holandska, je náš! Křupavá strouhanka na povrchu, uvnitř mleté maso, vytékající šťáva a rozteklý sýr. Také už se vám sbíhají sliny? Pak by vám neměly uniknout naše tipy na přípravu nejšťavnatějšího holandského řízku, jaký...
Co jsou sladké sójové boby edamame a jak s nimi naložit
  • Suroviny

Co jsou sladké sójové boby edamame a jak s nimi naložit

Nezralé sójové boby edamame bývají v různých úpravách součástí asijských pokrmů a spolehlivě je též najdeme v havajské poke bowl. Kde je sehnat, jak si je připravit a jaké mají přínosy pro zdraví? Vyzkoušejte tuto tisíce let známou surovinu...

Obchod Apetit