Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Pomeranče & ředkvičky se skořicí
Pomeranče & ředkvičky se skořicí
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Pomeranče & ředkvičky se skořicí

4.7/5 Počet hodnocení: 10
Do 30 minut Velmi snadné 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 229 kcal
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 52 g
Tuky 0 g
Vláknina 10 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Pomeranče se nehodí jen do ovocných salátů, ale i do těch zeleninových, tento je navíc geniálně jednoduchý.

Suroviny

ředkvičky 1 svazek
nakrájené na temné plátky
citrusová voda, pár kapek, nemusí být
skořice ¼ ČL
mletá

Postup

1

Pomeranče oloupejte, nakrájejte na plátky a rozložte na dezertní talířky.

2

Proložte je ředkvičkami a přelijte citronovou šťávou a pokapejte citrusovou vodou. Těsně před podáváním poprašte moučkovým cukrem a skořicí.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/9

Apetit magazín