Pomeranče & ředkvičky se skořicí

Pomeranče & ředkvičky se skořicí

Hodnocení receptu
Průměr: 4.4 ()
Do 30 minut 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 241 kcal
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 53 g
Tuky 0 g
Vláknina 13 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Pomeranče se nehodí jen do ovocných salátů, ale i do těch zeleninových, tento je navíc geniálně jednoduchý.

Suroviny

pomeranč 3 ks
ředkvičky svazek
nakrájené na temné plátky
citronová štáva 3 PL
citrusová voda
moučkový cukr 1 PL
skořice 1 ČL
mletá

Pomeranče oloupejte, nakrájejte na plátky a rozložte na dezertní talířky. Proložte je ředkvičkami a přelijte citronovou šťávou a pokapejte citrusovou vodou. Těsně před podáváním poprašte moučkovým cukrem a skořicí.

Apetit magazín

Vše o bramborových chipsech a na co si dát pozor?
  • Suroviny

Vše o bramborových chipsech a na co si dát pozor?

Všichni víme, že nejsou úplně nejzdravější, ale stejně je milujeme. Ano, řeč je o bramborových chipsech. Odkud pocházejí, jak se vyrábějí a na které látky v jejich složení byste si měli dávat největší pozor? ...
Halušky a strapačky: patří do nich vejce a brambory?
  • Jak na to

Halušky a strapačky: patří do nich vejce a brambory?

Halušky mají svůj domov na Slovensku, kde jsou považovány za tradiční jídlo. Známé jsou ale také jako typický valašský pokrm. Jsou rychlým a chutným řešením obědu či večeře. Vyzkoušet je můžete naslano se slaninou, kysaným zelím, brynzou i...
Ječné kroupy – výživa nejen pro kojence a gladiátory
  • Suroviny

Ječné kroupy – výživa nejen pro kojence a gladiátory

Ačkoliv má ječmen v české kuchyni dlouholetou historii, dnes si kroupy dopřáváme maximálně na Štědrý den nebo v zabijačkové polévce. Pojďme společně oprášit tuto „znovu objevenou“ plodinu a dodat našim jídelníčkům potřebnou...

Obchod Apetit