Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Fazolovo-pažitkový dip s proužky chleba

Tvarohová pomazánka, se kterou zazáříte!

Vydání: 2008/12
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 8 osob
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Studená omáčka a dip Ostatní

Ingredience

    • 800 g bílých fazolí
    • 500 g tvarohu
    • česnek
    • svazek pažitky
    • sůl
    • chléb

Příprava jídla

Promixujte 2 konzervy (po 400 g) slitých a propláchnutých bílých fazolí s 500 g tvarohu, prolisovaným česnekem podle chuti a svazkem nasekané čerstvé pažitky. Osolte podle potřeby a dejte do servírovací misky nebo rozdělte do několika mističek. Krajíce chleba opečte a pak rozkrájejte na proužky.

Něco navíc: Dip v lednici vydrží až čtyři dny. Před servírováním ho můžete posypat pažitkou.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Guacamole s domácími chipsy

Rozpečený sýr s bílou plísní s celerovými tyčinkami a chipsy

Pikantní rajčatový dip s hranolky

Kořenový chléb s egyptskou pastou dukkah

Tapenáda s parmazánovou ciabattou a mozzarellou

Horký hummus se sezamovými semínky

Placky pappadums s rajčatovou salsou, rajtou a mangovým čatní

Nepravý kaviár, zakysaná smetana a křupavé tyčinky

8 nápadů na rychlé luštěninové pomazánky

Přidat komentář