0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Dip z uzené makrely
ZDROJ: Apetit
sdílet:
5 / 5. Počet hodnocení: 2
Do 20 minut Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 771 kcal
Bílkoviny 55 g
Sacharidy 16 g
Tuky 56 g
Vláknina 2 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Zdravá desetiminutovka

Suroviny

makrela 250 g
uzené filety – zbavené kůže a rozdělené na vločky
zakysaná smetana 150 ml
jarní cibulka 1 svazek
očištěná a jemně nasekaná
křen 4 PL
strouhaný
zelenina
křupavá, případně chipsy nebo chléb k podávání

1 V míse promíchejte rybu se smetanou a cibulkami na hrubou pomazánku, vmíchejte křen. Podávejte s proužky paprik, okurek nebo řapíky celeru.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/8

Komentáře

Apetit magazín

Letní bramborový salát jako dokonalá příloha
  • Tipy a triky

Letní bramborový salát jako dokonalá příloha

Nové brambory jsou ideální volbou pro lehkou večeři do letního počasí například klasicky "na loupačku" s tvarohem a máslem. Vyzkoušet je však můžete i v odlehčeném letním bramborovém salátu. Lze ho podávat...
Jak na nejlepší chili con carne
  • Poradna

Jak na nejlepší chili con carne

Texaský pokrm chili con carne v překladu znamená chilli s masem a každý kuchař ho připravuje trochu jinak. Neodolatelnou chuť a vůni jídlo získá přidáním ostrých papriček, římského kmínu a čokolády. Díky radám v článku připravíte hrnec plný...
AD
Jak si užít letní grilovačky, aniž by vám po nich bylo těžko?
  • Lidé a jídlo

Jak si užít letní grilovačky, aniž by vám po nich bylo těžko?

K letní sezoně patří pohodové posezení s rodinou, přáteli a také spousta připravených dobrot a osvěžujících drinků. Opékačky v lese, grilovačky na balkóně, v zahradě nebo v kavárně — stav ideál. Jak si to ale co nejvíc užít a dopřát vše, co...

Obchod Apetit