Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Česnekovo-citronová kapusta

Nápaditá příloha k vepřové pečeni
Vydání: 2009/11
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: Pro 6 osob
Doba přípravy:
P
Zelenina Ostatní

Ingredience

    • 400 g kapusty, pokrájené
    • 400 g růžiček brokolice
    • 50 g másla
    • 2 stroužky česneku, oloupané
    • šťáva a nastrouhaná kůra z 1 biocitronu
    • sůl a pepř

Příprava jídla

1 Ve vroucí osolené vodě 3 minuty povařte brokolici, pak přidejte kapustu a vařte ještě dvě minuty. Sceďte a zprudka zchlaďte ledovou vodou.

2
V pánvi na másle osmahněte doměkka česnek. Přidejte citronovou šťávu, kůru a vmíchejte zeleninu. Osolte a opepřete.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Nedělní pohoda

Nedělní pohoda

REKLAMA

Přidat komentář