Skvělý tip, jak si pochutnat na zdánlivě nevyužitelných zbytečcích ze spíže. Kapusta v téhle úpravě je přímo lahůdková!
Postup
1
Ve větším hrnci osmahněte na oleji cibuli a mrkev, až změknou, ale nechytí barvu; trvá to tak pět minut. Přidejte brambory, maso i horký vývar, uveďte do varu, snižte plamen a povařte asi deset minut. Přisypte těstoviny a vařte ještě osm až deset minut – těstoviny by měly změknout a rozpadající se brambory zahustit polévku.
2
Přidejte kapustu a povařte minutu až dvě, aby zkřehla, ale zůstala zelená a svěží. Osolte, opepřete a jezte s čerstvým chlebem nebo pečivem.
Kouzelná přísada
Je bio! Zeleninový bujon Erntesegen, v Albiu za 37 Kč.
Kouzelná přísada
Je bio! Zeleninový bujon Erntesegen, v Albiu za 37 Kč.
Komentáře