Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Česnekovo-citronová kapusta
ZDROJ: Apetit
sdílet:
5/5 Počet hodnocení: 5
Velmi snadné Pro 6 osob

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 698 kcal
Bílkoviny 20 g
Sacharidy 46 g
Tuky 50 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Nápaditá příloha k vepřové pečeni

Suroviny

kapusta 400 g
pokrájená
na růžičky
česnek 2 stroužek
oloupané
a natrouhaná kůra z jednoho citronu
sůl
pepř

Postup

1

Ve vroucí osolené vodě 3 minuty povařte brokolici, pak přidejte kapustu a vařte ještě dvě minuty. Sceďte a zprudka zchlaďte ledovou vodou.

2

V pánvi na másle osmahněte doměkka česnek. Přidejte citronovou šťávu, kůru a vmíchejte zeleninu. Osolte a opepřete.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/11 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/11

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...