Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Česnekovo-citronová kapusta
ZDROJ: Apetit
sdílet:
5/5 Počet hodnocení: 5
Velmi snadné Pro 6 osob

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 698 kcal
Bílkoviny 20 g
Sacharidy 46 g
Tuky 50 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Nápaditá příloha k vepřové pečeni

Suroviny

kapusta 400 g
pokrájená
na růžičky
česnek 2 stroužek
oloupané
a natrouhaná kůra z jednoho citronu
sůl
pepř

Postup

1

Ve vroucí osolené vodě 3 minuty povařte brokolici, pak přidejte kapustu a vařte ještě dvě minuty. Sceďte a zprudka zchlaďte ledovou vodou.

2

V pánvi na másle osmahněte doměkka česnek. Přidejte citronovou šťávu, kůru a vmíchejte zeleninu. Osolte a opepřete.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/11 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/11

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč