
Bramborový salát
Připravujte ho z teplých brambor – lépe do sebe lépe natáhnou všechny chutě.
Vydání: 2011/4
Autor: redakce Apetitu
Ingredience
- 800 g malých nových brambor
- 1 stroužek česneku, nasekaný nahrubo
- 2 sardelové filety, nasekané nahrubo
- 3 lžíce majonézy
- 1 lžíce panenského olivového oleje
- šťáva z 1/2 citronu
- 3 lžíce strouhaného parmazánu
- sůl a čerstvě mletý pepř
- 1 svazek jarní cibulky, nasekaný najemno
Příprava jídla
1 Brambory ve slupce uvařte v osolené vodě doměkka. Mezitím utřete česnek se sardelkami na pastu. Promíchejte s majonézou, olejem, citronovou šťávou a parmazánem. Osolte a opepřete. Promíchejte s jarní cibulkou a s teplými bramborami.
Přidat komentář