Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,0 (89x)
18. 7. 2014
zasnezeny dort
Apetit
Zasněžený dort
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,0 (89x)

Je to vlastně jen jednoduchý piškot naplněný tvarohem a smetanou.
 Ale právě v tom je jeho síla: povýší vaše nedělní odpoledne s kávou na vskutku královský okamžik. Je tak lehký… Je tak jemný… A v žádné dobré kavárně nesmí chybět, natož pak v té vaší!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Na tvarohový krém

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1066.25 kcal
  • Bílkoviny 193.5 g
  • Sacharidy 35.88 g
  • Tuky 14 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(89 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/2

Únor 2008

Související články

shutterstock_2604621423.jpeg

Domácí bylinkové máslo: Citronové, s medvědím česnekem nebo s chutí Itálie! Kterému dáte přednost?

Voňavé, lahodné, neuvěřitelně jednoduché! Domácí bylinkové máslo patří k nejvděčnějším kuchyňským trikům. Dokonale ochutí grilované maso i pečivo, během pár minut ho vykouzlíte z běžných surovin, navíc se snadno uchovává. Ukážeme vám osvědčený základní recept i tři variace, které stojí za vyzkoušení – včetně másla s chutí jako z pravé italské restaurace.