Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
3.2/5 Počet hodnocení: 11
Do hodiny Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1806 kcal
Bílkoviny 90 g
Sacharidy 162 g
Tuky 85 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Tento salát připravujte z teplých brambor – lépe do sebe natáhnou všechny tekutiny a chutě.

Suroviny

malé, nové
česnek 1 stroužek
nahrubo
ančovičky (konzerva) 2 ks
filety (sardelky)
majonéza 3 PL
olivový olej panenský 1 PL
z 1/2 citronu
strouhaný
sůl
pepř
jarní cibulka 1 svazek
najemno

Postup

1

Brambory ve slupce uvařte v osolené vodě doměkka.

2

Mezitím utřete česnek se sardelkami na pastu. Promíchejte s majonézou, olejem, citronovou šťávou a parmazánem.

3

Osolte a opepřete. Promíchejte s jarní cibulkou a s teplými bramborami.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2011/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2011/4

Apetit magazín

Pavel Berky: Teď jsem kuchař, ale móda mi chybí
  • Lidé a jídlo

Pavel Berky: Teď jsem kuchař, ale móda mi chybí

Pavel Berky každý měsíc testuje jeden z našich receptů, točí k němu postupové video a přidává tipy a triky navíc. Přestože je Pavel uznávaným módním návrhářem, znáte ho spíše ze sociálních sítí jako usměvavého a věčně pozitivního kuchaře. ...