Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
3.2/5 Počet hodnocení: 11
Do hodiny Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1806 kcal
Bílkoviny 90 g
Sacharidy 162 g
Tuky 85 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Tento salát připravujte z teplých brambor – lépe do sebe natáhnou všechny tekutiny a chutě.

Související recepty

Suroviny

malé, nové
česnek 1 stroužek
nahrubo
ančovičky (konzerva) 2 ks
filety (sardelky)
majonéza 3 PL
olivový olej panenský 1 PL
z 1/2 citronu
strouhaný
sůl
pepř
jarní cibulka 1 svazek
najemno

Postup

1

Brambory ve slupce uvařte v osolené vodě doměkka.

2

Mezitím utřete česnek se sardelkami na pastu. Promíchejte s majonézou, olejem, citronovou šťávou a parmazánem.

3

Osolte a opepřete. Promíchejte s jarní cibulkou a s teplými bramborami.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2011/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2011/4

Apetit magazín

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní
  • Zajímavosti

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní

Zbyla vám doma dýně, která čeká na svou poslední šanci zazářit? Proměňte ji ve voňavé dýňové donuty! Z jedné dýně tak zvládnete připravit nejen dýňovou polévku na zahřátí, ale i sladkou tečku, která elegantně uzavře dýňovou sezonu. ...
Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům
  • Tipy a triky

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům

Škvarky, které křupnou při každém soustu, a sádlo, které dodá poctivou chuť každému receptu, zvládnete připravit i vy doma. Stačí jen dodržet náš jednoduchý postup krok za krokem a výsledek vás určitě nadchne – ať už je namažete na chleba,...