Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Vepřové špízy s bramborami

Když napícháte na jednu jehlu maso i brambory, nemusíte ke grilu nosit žádné další přílohy. Stačí už jen dobrá omáčka.

Vydání: 2011/7
Autor:
Hodnocení:
2 (hlasy)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 20 minut
PT15M

Ingredience

    • 16 drobných nových brambor
    • 600 g krkovice, na 3cm kostky
    • 12 čerstvých bobkových listů
    • 1 lžíce nasekaného čerstvého rozmarýnu + pár snítek na ozdobení
    • 1 lžíce medu + 2 lžičky dijonské hořčice
    • sůl a čerstvě mletý pepř
    • 2 biocitrony, každý na 8 měsíčků
    • 1 lžíce olivového oleje

Příprava jídla

1 Brambory vařte asi 10 minut téměř doměkka.

2 Promíchejte rozmarýn, med, hořčici a osolte a opepřete. Ve směsi obalte maso a napíchejte ho střídavě s bramborami, citrony a bobkovými listy na jehly nebo špejle. Brambory můžete potřít olejem.

3 Grilujte zhruba 15 minut, občas otočte. Podávejte ozdobené rozmarýnem.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

10 receptů na gril

24 receptů na dokonalou grilovačku

Krevety & slanina s omáčkou salmorejo

Plněná vepřová kotleta

Grilovaná panenka

Dip se špenátem a rozinkami

Olivová majonéza

Ananasovo-kukuřičné mojo

Omáčka ravigote

Hovězí steak s bylinkovým máslem

Doma uzený pstruh

Jihoamerický fazolový burger

Kuřecí špízy ze stehenních řízků

Plněný páreček

Mozzarella ve vinném listu

REKLAMA

Přidat komentář