Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Houbové rizoto s grilovanými krevetami

Popis receptu: 
šéfkuchař hotelu Kempinski (Béla Rieck)
Autor: Veronika Sklenářová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    10ks krevet 140g předvařené rýže rybí vývar 60ml olivového oleje 120g nakrajených žampiónů 16g lisovaného česneku 80g směsi nakladaných hřibů 20g studeného nastrouhaného másla 20g parmazánu olivový olej s bielou hluzovkou (lanýž) sůl

Příprava jídla

Na rozpáleném olivovém oleji rychle opečeme žampiony. Přidáme česnek (restovat max. 30 sekund). Přidat ostatní hřiby a sůl, předvařenou rýži a ohřátý vývar (stejně jako hovězí - vařit hodinu). Dusíme 3-4 minuty než se rýže dovaří. Přidáme máslo, parmezán a pár kapek lanýžového oleje. Podle chuti přisolíme. Ogrilovanými krevetami zdobíme rizoto.
REKLAMA

Přidat komentář