Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:
Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

krevety 10 ks
rýže 140 g
předvařené
vývar 60 ml
olivový olej
žampiony 120 g
nakrájené
česnek 16 g
lisovaný
nakládané houby 80 g
směs
máslo 20 g
nastrouhané, studené
parmazán 20 g
sůl
lanýžový olej
Na rozpáleném olivovém oleji rychle opečeme žampiony. Přidáme česnek (restovat max. 30 sekund). Přidat ostatní hřiby a sůl, předvařenou rýži a ohřátý vývar (stejně jako hovězí - vařit hodinu). Dusíme 3-4 minuty než se rýže dovaří. Přidáme máslo, parmezán a pár kapek lanýžového oleje. Podle chuti přisolíme. Ogrilovanými krevetami zdobíme rizoto.
Autor: xveronika

Obchod Apetit