Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.
Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:
Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

rajčata 4 ks
vejce 4 ks
slanina 10
petrželka snítka
česnek
čedar
sůl
pepř
kmín
olivový olej
Anglickou slaninu nakrájet na širší proužky a lehce osmahnout. Vyndat ji a nechat na papírové utěrce odsát přebytečný tuk. Mezi tím na kolečka pokrájet rajče a ještě napříč překrojit, abychom neměli tak velké plátky. Rajčata nechat na olivovém oleji lehce osmahnout. Mezi tím z bílků ušlehat sníh se solí. Žloudky přihodit k rajčatům a promíchat. Základ osolit a opepřit a přidat utřený česnek. Následně zalít ušlehaným sněhem, posypat drceným kmínem a nechat několik minut se zakrytou pokličkou na mírném plameni. Na závěr navrch nastrouhat čedar. Podávat bez přílohy
Autor: wcmannn

Obchod Apetit