Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Carpaccio z mrkve s datlemi & fetou

Chutě, které vás dostanou
Vydání: 2012/1
Autor:
Hodnocení:
3 (hlasy)
Počet porcí: 4-6
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Chuťovka Středomořská

Ingredience

    • 5 velkých karotek
    • 250 g sýra feta
    • 3 šalotky, nakrájené na nudličky
    • 8 datlí, odpeckovaných a nakrájených nadrobno
    • 2 lžíce balzamikového octa
    • 6 lžic panenského olivového oleje
    • vločková mořská sůl

Příprava jídla

1

Mrkve oloupejte a pak je pomocí škrabky na zeleninu nakrájejte na dlouhé tenké plátky. V misce prošlehejte balzamikový ocet, panenský olivový olej a sůl (podle chuti). Jednu lžíci této zálivky dejte do středu každého talíře.

2

Na zálivku efektně poházejte plátky mrkve, posypejte je fetou rozkrájenou na kostičky, datlemi a šalotkami a celou kompozici pokapejte zbylou zálivkou.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Lososový tatarák

Houbové carpaccio

Hovězí tatarský biftek

Tatarák z manga, ananasu a kokosu

REKLAMA

Přidat komentář