Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Žampiony s česnekem

Dobrota z grilu pro ty, kteří maso neradi.

Vydání: 2009/5
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
PT10M
Příprava 0:10
Středomořská

Ingredience

    • 4 velké hlavičky žampionů
    • 2 stroužky česneku, na plátky
    • olivový olej
    • 1 lžička tymiánových lístků
    • čerstvě mletý pepř
    • mořská sůl
    • balzamikový ocet, mozzarellové třešinky a bazalka, k podávání

Příprava jídla

Žampiony potřete olivovým olejem a posypte nakrájeným česnekem, tymiánem, mořskou solí a pepřem. Grilujte 4–5 minut po každé straně. Podávejte pokapané balzamikovým octem a olivovým olejem spolu s mozzarellovými třešinkami, cherry rajčátky a bazalkou.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Menu z grilu

Menu z grilu

Sójovo-zázvorová žebírka

Balzamikové jehněčí na rozmarýnu

Salát z dýně a červené řepy

Grilovaná kuřecí tortilla

25 skvělých jídel z grilu

30x báječné houbové recepty

Přidat komentář