Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Blesková minestrone

Polévku na talíři ozdobte bazalkovým pestem a hoblinkami parmazánu.

Vydání: 2009/3
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
PT15M
Vaření 0:15
Polévka Italská

Ingredience

    • 2 lžíce olivového oleje
    • 1 cibule, nakrájená na kolečka
    • 400 g zralých rajčat, pokrájených
    • 250 g mražené polévkové zeleniny
    • 1,5 l zeleninového vývaru
    • konzerva bílých fazolí, slitá
    • malá cuketka, nakrájená na plátky
    • mořská sůl a čerstvě mletý pepř
    • bazalkové pesto (recept na domácí)

Příprava jídla

V hrnci na 2 lžících oleje 2 minuty opékejte cibuli, na kolečka. Přidejte 400 g pokrájených zralých rajčat, 250 g mražené polévkové zeleniny a 1,5 l zeleninového vývaru. Pět minut vařte, přidejte konzervu bílých fazolí, slitou, malou cuketku, na plátky, a vařte dalších 5 minut. Osolte, opepřete a ozdobte lžící pesta.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Jehněčí polévka s kuskusem

Česnekovo-šafránová polévka

Mrkvová polévka s koriandrem

Salsa jako polévka

Středomořská rybí polévka

Brokolicová polévka

Květáková polévka s knedlíčky

Milionová polévka

Lososová krémová polévka

Cizrnová polévka

Pórková polévka

Tomatová polévka s pestem

Špenátová polévka s pórkem

Kuřecí polévka s mrkví

Klasická česnečka

Kokosová nudlová polévka

Fazolová polévka s klobásou

Kuřecí polévka s těstovinovou rýží

Celerová polévka s čedarem

Rajčatová polévka s kapary

REKLAMA

Přidat komentář