Minestrone je známá italská polévku, na kterou není přesný recept, proto ji můžete libovolně obměňovat podle sezony a své chuti. Pokud nejíte maso, slaninu vynechejte nebo nahraďte nějakou z vegetariánských alternativ. Hodí se uzený tempeh nebo tofu. Polévka je skutečně velmi sytá a proto se ji nebojte servírovat jako hlavní jídlo třeba s nakrájenou mozzarellou a krajícem bílého chleba.
Videorecept
Suroviny
4-6
Suroviny
4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 881 kcal
- Bílkoviny 46.5 g
- Sacharidy 80.75 g
- Tuky 35 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/3
Sedmero polévekVepřová játraBáječný sýrSladké rychlovky