Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Tomatová polévka s pestem

Bazalkové pesto si můžete podle našeho receptu připravit domácí. Žádné kupované se mu nevyrovná.

Vydání: 2009/3
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
PT5M
Vaření 0:05
Polévka Středomořská

Ingredience

    • olivový olej
    • 2 stroužky česneku, drcené
    • 1 konzerva sekaných rajčat
    • 500–700 ml drůbežího vývaru
    • 1 lžička medu
    • 70 ml zakysané smetany
    • sůl a pepř

    NA OZDOBENÍ

Příprava jídla

Na lžíci oleje 2 minuty opékejte 2 stroužky drceného česneku. Přilijte konzervu sekaných rajčat, 500–700 ml drůbežího vývaru, lžičku medu a vařte 5 minut. Rozmixujte a vmíchejte 70 ml zakysané smetany, sůl a pepř. Ozdobte zakysanou smetanou a pestem.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Mrkvová polévka s koriandrem

Salsa jako polévka

Středomořská rybí polévka

Brokolicová polévka

Květáková polévka s knedlíčky

Milionová polévka

Lososová krémová polévka

Cizrnová polévka

Blesková minestrone

Pórková polévka

Špenátová polévka s pórkem

Kuřecí polévka s mrkví

Klasická česnečka

Kokosová nudlová polévka

Fazolová polévka s klobásou

Kuřecí polévka s těstovinovou rýží

Celerová polévka s čedarem

Rajčatová polévka s kapary

Krémová česnečka

Asijská kukuřičná polévka

REKLAMA

Přidat komentář