Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Kuřecí polévka s těstovinovou rýží

S poctivým vývarem bude tato polévka dokonalá. Bylinky obměňujte podle své chuti.

Vydání: 2009/3
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Polévka Česká

Ingredience

    • 1 litr drůbežího vývaru
    • 110 g těstovinové rýže
    • 160 g vařeného kuřecího masa, natrhaného
    • 1 hrst čerstvé petrželky
    • 1 lžíce čerstvého kopru
    • pár lístků čerstvé máty
    • sůl a pepř
    • čerstvá bageta, k podávání

Příprava jídla

Drůbeží vývar přiveďte k varu. Vhoďte 110 g těstovinové rýže a uvařte al dente. Přidejte 160 g vařeného kuřecího masa, natrhaného, hrst čerstvé petrželky, lžíci čerstvého kopru a pár lístků čerstvé máty. Zahřejte, osolte, opepřete a podávejte s čerstvou bagetou.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Lososová krémová polévka

Cizrnová polévka

Blesková minestrone

Pórková polévka

Tomatová polévka s pestem

Špenátová polévka s pórkem

Kuřecí polévka s mrkví

Klasická česnečka

Kokosová nudlová polévka

Fazolová polévka s klobásou

Celerová polévka s čedarem

Rajčatová polévka s kapary

Krémová česnečka

Asijská kukuřičná polévka

Kuřecí polévka s kokosovým mlékem

Hrášková polévka s bazalkou

Cuketová polévka se slaninou

Kukuřičná polévka

Polévka s uzeným pstruhem

Žampionový krém

REKLAMA

Přidat komentář