Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,3 (12x)
7. 11. 2016
Kuřecí tikka masála


Snadné
> 60 min
4,3 (12x)

V Indii se jí rukama (pravou!). A vždy se servírují chlebové placky.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Na marinádu

Cibulovo-rajčatová masála

Na omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 618.25 kcal
  • Bílkoviny 53.5 g
  • Sacharidy 30.25 g
  • Tuky 28.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/11

Vařte s pivemIndická kuchyněLahodné ovoce z troubyLovecká sezona