Kuřecí polévka s těstovinovou rýží

Kuřecí polévka s těstovinovou rýží

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 923 kcal
Bílkoviny 65 g
Sacharidy 130 g
Tuky 7 g
Vláknina 1 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

S poctivým vývarem bude tato polévka dokonalá. Bylinky obměňujte podle své chuti.

Suroviny

vývar kuřecí 1 l
těstovinová rýže 110 g
kuře 160 g
vařené, natrhané
petrželka hrst
čerstvá
kopr 1 PL
čerstvý
máta lístků
čerstvá
sůl
pepř
bageta
k podávání

Drůbeží vývar přiveďte k varu. Vhoďte 110 g těstovinové rýže a uvařte al dente. Přidejte 160 g vařeného kuřecího masa, natrhaného, hrst čerstvé petrželky, lžíci čerstvého kopru a pár lístků čerstvé máty. Zahřejte, osolte, opepřete a podávejte s čerstvou bagetou.

Apetit magazín

Vše o bramborových chipsech a na co si dát pozor?
  • Suroviny

Vše o bramborových chipsech a na co si dát pozor?

Všichni víme, že nejsou úplně nejzdravější, ale stejně je milujeme. Ano, řeč je o bramborových chipsech. Odkud pocházejí, jak se vyrábějí a na které látky v jejich složení byste si měli dávat největší pozor? ...
Halušky a strapačky: patří do nich vejce a brambory?
  • Jak na to

Halušky a strapačky: patří do nich vejce a brambory?

Halušky mají svůj domov na Slovensku, kde jsou považovány za tradiční jídlo. Známé jsou ale také jako typický valašský pokrm. Jsou rychlým a chutným řešením obědu či večeře. Vyzkoušet je můžete naslano se slaninou, kysaným zelím, brynzou i...
Ječné kroupy – výživa nejen pro kojence a gladiátory
  • Suroviny

Ječné kroupy – výživa nejen pro kojence a gladiátory

Ačkoliv má ječmen v české kuchyni dlouholetou historii, dnes si kroupy dopřáváme maximálně na Štědrý den nebo v zabijačkové polévce. Pojďme společně oprášit tuto „znovu objevenou“ plodinu a dodat našim jídelníčkům potřebnou...

Obchod Apetit