Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Rajčatová polévka s kapary

Jako od italské mámy

Vydání: 2009/3
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
PT15M
Vaření 0:15
Polévka Italská

Ingredience

    • olivový olej
    • 1 cibule, pokrájená nadrobno
    • 1 lžíce balzamikového octa
    • 2 lžíce třinového cukru
    • 750 ml rajčatového pyré (například passata od Valfrutty nebo z dm)
    • 250 ml kuřecího vývaru
    • 400g konzerva bílých fazolí, slitých
    • 1 lžíce kaparů
    • 2 lžíce čerstvého oregana
    • hobliny parmazánu

Příprava jídla

V hrnci na lžíci olivového oleje opékejte dvě až tři minuty cibuli, pokrájenou nadrobno. Přidejte lžíci balzamikového octa, 2 lžíce třinového cukru a vařte minutu. Vlijte 750 ml rajčatového pyré (například Passata od Valfrutty) a 250 ml kuřecího vývaru. Přiveďte k varu a vařte deset minut. Pak do polévky vmíchejte 400g konzervu bílých fazolí, slitých. Mezitím v malé pánvi s nepřilnavým povrchem rozehřejte lžíci olivového oleje, vsypte lžíci kaparů, 2 lžíce čerstvého oregana a jednu minutu smažte. Nechte okapat. Podávejte ozdobené kapary a oreganem, případně hoblinami parmazánu.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Krémová česnečka

Asijská kukuřičná polévka

Kuřecí polévka s kokosovým mlékem

Hrášková polévka s bazalkou

Blesková minestrone

Pórková polévka

Tomatová polévka s pestem

Špenátová polévka s pórkem

Kuřecí polévka s mrkví

Kokosová nudlová polévka

Fazolová polévka s klobásou

Kuřecí polévka s těstovinovou rýží

Celerová polévka s čedarem

Cuketová polévka se slaninou

Kukuřičná polévka

Polévka s uzeným pstruhem

Žampionový krém

Zuppa pavese

Rychlý boršč

REKLAMA

Přidat komentář