Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Pomazánka z ricotty a brynzy

Blesková pomazánka k snídani i svačině!

Vydání: 2012/8
Autor:
Hodnocení:
11 (hlasů)
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 10 minut
+ rozležení
PT5M
Příprava 0:05
Pomazánka Česká

Ingredience

    • 120 g ricotty
    • 40 g brynzy
    • 40 g ředkviček, nasekaných (nebo použijte nastrouhaný bulvový celer)
    • čerstvě mletý pepř, případně sůl
    • pažitka (a jiné bylinky) podle libosti
    • 1 stroužek česneku, drcený
    • pár kapek vinného octa
    • oblíbené pečivo k podávání

Příprava jídla

Všechny suroviny smíchejte a nechte v chladu odležet. Podávejte s pečivem.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Boloňské těstoviny se semínky fenyklu

Zázvorová limonáda

Nápoj z máku podle Alemari

Ovocné lasí

Kapr pečený s koprovou zálivkou

Ovocná bublanina

Poctivě namazáno aneb Ty nejlepší pomazánky a obložené pečivo

REKLAMA

Přidat komentář