Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Tvarohová pomazánka se sardinkami

Tvarohová pomazánka se sardinkami

Hodnocení receptu
Průměr: 3.4 ()
Do 30 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 777 kcal
Bílkoviny 72 g
Sacharidy 33 g
Tuky 41 g
Vláknina 2 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Rychlá svačina či večeře. Stačí jen smíchat sardinky, okurky, tvaroh, cibulku, vejce a na závěr pár kapek citronové šťávy. 

Suroviny

tvaroh 250 g
vejce 2 ks
uvařené
sardinky (konzerva) 1
v oleji
cibule 1 ks
malá, nasekaná
okurky nakládané 2 ks
sůl
pepř
hořčice
citronová štáva

1Smíchejte: 250 g tvarohu, 1–2 uvařená vejce, nasekaná, konzervu sardinek v oleji, slitou, malou cibuli, nasekanou (nemusí být), a 1–2 nakládané okurky, nasekané.

2 Osolte, opepřete, dolaďte hořčicí a šťávou z citronu.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/4

Komentáře

Apetit magazín

Proč jíst para ořechy a jak prospívají našemu tělu?
  • Jak na to

Proč jíst para ořechy a jak prospívají našemu tělu?

Matkeřským stromem brazilských para ořechů je juvie ztepilá. Roste v dalekých deštných pralesích jižní Ameriky. Velká exotická jádra bývají součástí ořechových a ovocných směsí. Para ořechy jsou bohaté na zdraví prospěšné látky. Kolik...
Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?
  • Tipy a triky

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?

Historie parmazánu se začala psát už ve středověku, kdy tamní mniši hledali způsob, jak co nejdéle uchovat mléko. Dnes je tento sýr nejvýznamnějším obchodním artiklem celé Itálie. Zároveň patří mezi nejpřísněji sledované zboží, které se...

Obchod Apetit