Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Kachna nadivoko

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Kachna nadivoko

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu

Suroviny

kachní prsa 4 ks
kořenová zelenina 25
cibule 1 ks
víno červené 2
máslo 6
rybízová zavařenina 5 g
pepř celý
nové koření
bobkový list
mouka pšeničná hladká
vývar
lze nahradit vodou
Kachnu rozdělíme na 4 části , omyjeme osušíme osolíme a obalíme lehce v mouce V těžkém kastrolu na části másla opečeme kachnu do zlatova a přendáme do miska Očištěnou a nakrájenou zeleninu na menší díly opečeme v kastrolu na druhé části másla podlijeme vínem a odvaříme alkohol.kachnu přendáme do kastrolu kůží nahoru a mírně podlijeme do 2/3 masa vývyrem nebo vodou a dáme do předehřáté trouby na 180 st C na 1 hodinu dusit. Měkké maso vyndáme zeleninu se šťávou propasíruhjeme a ochutíme zavařeninou a kečupem Podáváme s opečenýmy brambory
Autor: beznoska

Obchod Apetit