Radek Hasman, šéfkuchař, který si zamiloval autentickou italskou kuchyni, nás naučil recept, ve kterém se zrcadlí všechny její zásady. Perfektní suroviny, pečlivá technika a skvělý výsledek. Jeho kachna s polentou je náš nový podzimní hit!
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na kachnu
Na polentu
Na zelí
Na jablečné pyré
Na ozdobení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1239 kcal
- Bílkoviny 32 g
- Sacharidy 109.25 g
- Tuky 64.75 g
Postup přípravy
-
Zdroj: Apetit -
Zdroj: Apetit -
Zdroj: Apetit -
Zdroj: Apetit -
Zdroj: Apetit
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2020/10
Říjnové číslo, které vychází 16. 9., je tradičně věnováno především milované české kuchyni. Naučte se uvařit domácí povidla a upéct ořechovou bábovku, kynuté koláče nebo jablečné řezy tak dobře, jako to uměly naše babičky! Nebo rodinu překvapte neotřelým českým menu s tou správnou špetkou nostalgie. Pokud se ovšem chcete blýsknout a vyrazit všem dech, šéfkuchař Radek Hasman vás krok za krokem provede přípravou kachny s červeným zelím, jablkovým pyré a polentou. Nechybí ani inspirace na rychlé večeře, které stihnete připravit i po návratu z práce. Jejich společným jmenovatelem jsou tentokrát tolik populární brambory. Těšit se můžete i na ochutnávku z naší nové kuchařky Polévka je grunt, která vyjde na konci září. Apetit, napsáno s chutí.