Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
5,0 (8x)
29. 9. 2021
Kachna s červeným zelím, jablkovým pyré a polentou
Apetit
Kachna s červeným zelím, jablkovým pyré a polentou
Apetit


Snadné
> 60 min
5,0 (8x)

Radek Hasman, šéfkuchař, který si zamiloval autentickou italskou kuchyni, nás naučil recept, ve kterém se zrcadlí všechny její zásady. Perfektní suroviny, pečlivá technika a skvělý výsledek. Jeho kachna s polentou je náš nový podzimní hit! 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Na kachnu

Na polentu

Na zelí

Na jablečné pyré

Na ozdobení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1239 kcal
  • Bílkoviny 32 g
  • Sacharidy 109.25 g
  • Tuky 64.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Kachna s červeným zelím, jablkovým pyré a polentou - příprava masa
    Zdroj: Apetit
  2. Kachna s červeným zelím, jablkovým pyré a polentou - příprava polenty
    Zdroj: Apetit
  3. Kachna s červeným zelím, jablkovým pyré a polentou - příprava zelí
    Zdroj: Apetit
  4. Kachna s červeným zelím, jablkovým pyré a polentou - příprava pyré
    Zdroj: Apetit
  5. Kachna s červeným zelím, jablkovým pyré a polentou - servírování
    Zdroj: Apetit

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/10

Říjnové číslo, které vychází 16. 9., je tradičně věnováno především milované české kuchyni. Naučte se uvařit domácí povidla a upéct ořechovou bábovku, kynuté koláče nebo jablečné řezy tak dobře, jako to uměly naše babičky! Nebo rodinu překvapte neotřelým českým menu s tou správnou špetkou nostalgie. Pokud se ovšem chcete blýsknout a vyrazit všem dech, šéfkuchař Radek Hasman vás krok za krokem provede přípravou kachny s červeným zelím, jablkovým pyré a polentou. Nechybí ani inspirace na rychlé večeře, které stihnete připravit i po návratu z práce. Jejich společným jmenovatelem jsou tentokrát tolik populární brambory. Těšit se můžete i na ochutnávku z naší nové kuchařky Polévka je grunt, která vyjde na konci září. Apetit, napsáno s chutí.